hey girls !come n follows ma blog yang ta brapew shatek nih,dicini shayep akan share anything okie:)harap ta borink larr k

Thursday, January 21, 2010

NEW NOVEL !


hello peeps !
posto posto!
hehe
ney da nvel tbaru yg aku dh baca,
neway, bez gak larr novel nihh
ta borink..
nk taw lbey lanjut,
baca sinopsis novel yg aku dh updte nihh
klo nakkkk tawu lbey² lanjut ag,
bli troz ar novel nihh
ta rugi munye !


ney sinopsis dya:
Rian sama sekali tidak pernah membayangkan hidupnya akan berubah dalam sekelip mata. Namun, itulah yang terjadi apabila dia terjaga pada suatu hari. Kemunculan Hanif yang diperkenalkan sebagai suaminya amat mengejutkan sedangkan dia sama sekali tidak mengenali siapa lelaki itu.
Retrograde amnesia! Sejenis gangguan terhadap memori selepas berlakunya sesuatu trauma. Itu kata doktor yang merawatnya setelah dia terbabit dalam satu nahas jalan raya. Itulah juga punca dia tidak mampu mengenali suami sendiri.
Lantaran keliru dengan apa yang berlaku, Rian nekad mahu mencari jawapan. Penemuan sebuah jurnal hitam akhirnya berjaya menemukan jawapan. Sayang seribu kali sayang, di saat perasaan kasihnya mula bertunas, dia dikecewakan. Hanif ternyata berdendam atas apa yang pernah berlaku seolah - olah tidak mahu Rian wujud dalam hidupnya.
Lantas, apa perlunya Rian membina kenangan lalu jika sekadar untuk dimusnahkan oleh lelaki itu? Adilkah dia di hukum sedemikian rupa?

No comments:

Post a Comment