hey girls !come n follows ma blog yang ta brapew shatek nih,dicini shayep akan share anything okie:)harap ta borink larr k

Thursday, January 21, 2010

SIKIJAP ! SIKIJAP !DA AGI NIHH..


hoho,.
ney da agi,.
tdik skalik aku beli smpai 3 buah troz,.
puaih kene kate ngan pacik kedai buku uhh..
tp nk wat cmne,
dowg beli kate jew larr
yg pnting,dh hantu tu mmg hantu dah
"hantu novel"
korang penah dengaq??
haha

neway,novel nihh bez gk,.

SINOPSIS:

Tidak semua cinta itu berbalas. Inilah yang terjadi kepada Eddie. Akibat cintanya ditolak oleh Nazirah, sepupunya, dia nekad membawa diri ke London. Hatinya perlu dirawat.

Kelukaan Eddie mendapat simpati daripada Nadhiya, adik Nazirah. Melalui kiriman e-mel dan YM, Nadhiya sentiasa menyakinkan Eddie bahawa cinta akan datang lagi. Namun, hati Eddie belum terbuka untuk mencari pengganti.

Seiring waktu berlalu, cinta Eddie semakin memekar. Dengan semangat baru, Eddie pulang bersama cinta untuk Nadhiya. Malangnya, kalimah keramat itu tidak terucap dari bibirnya. Apatah lagi Nadhiya melayannya seperti seorang abang. Eddie jadi penasaran. Akibatnya, mereka saling bertelingkah tanpa sebab. Nadhiya memendam rasa...lelaki itu seperti memusuhinya.

Semuanya harus dirungkaikan. Eddie perlu berterus terang tentang perasaan sebenarnya. Dan Nadhiya pula mesti menyedari bahawa cinta baru Eddie adalah untuk dirinya!
No comments:

Post a Comment